DECORATIUNI.RO - LIVRARE

In prezent, iti putem livra produsele doar pe teritoriul Romaniei prin curierat rapid.
Produse lucrate manual, pe comanda(custom), au un termen de procesare de 2-5 zile lucratoare de la finalizarea platii si primirea banilor in contul nostru, daca nu sa convenit altfel intre parti.

Livrarea coletelor cu valoarea comenzi de peste 200 Lei (inclusiv 200 Lei) este gratuita oriunde in Romania. Livrarea coletelor cu valoarea comenzi intre 100 si 199 Lei (inclusiv 199 Lei) vor avea un cost care in functie de greutate si km suplimentari fata de aria de acoperire a firmelor de curierat poate varia intre 18 si 35 lei.


 
Asigurare de transport

In cazul in care doriti ca expeditia dvs sa fie asigurata va rugam sa mentionați in sectiunea "Detalii Suplimentare" din pagina "Finalizare Comanda". Costul asigurarii de transport este de 1% + TVA din valoarea bunurilor comandate.
Decoratiuni.ro nu isi asuma raspunderea de eventualele deteriorări ale coletelor. Despagubirea coletelor deteriorate cade in atributiile furnizorului de servicii de curierat doar daca s-a optat pentru asigurarea de transport pusa la dispozitie de catre acesta.
Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si trebuie intocmit un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
In cazul in care coletul este returnat vanzatorului din vina cumparatorului(ex. adresa gresita, imposibil de contactat, etc), ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete persoanei respective.

INFO

*Sambata, duminica si de sarbatori legale se primesc comenzi on-line dar termenul de procesare si expediere curge incepand cu prima zi lucratoare ce urmeaza.
*Termene de procesare de mai sus sunt pentru comenzi standard (pana in 3buc/seturi) iar pentru comenzi mai mari termenele de livrare o sa fie comunicate ulterior.
*Termenele de procesare de mai sus reprezinta termene estimative si nu reprezinta o obligatie contractuala. Ele pot fi influentate de volumul de vanzari crescut din anumite perioade ale anului (Ex. Craciun, Paste, Valentine's Day, Black Friday, etc.) sau sarbatori legale.
*Termenele de livrare sunt conforme cu metoda de lucru a agentului transportator. In cazul nerespectarii acestora din motive diverse (conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, lipsa de personal, etc.), responsabilitatea apartine acestuia.

Comanda minima

Comanda minima trebuie sa fie egala sau mai mare de 100 Lei.

Avem contracte cu toate firmele de curierat nationale si vom alege cea mai buna solutie pentru dumneavoastra. Va putem livra comanda dumneavoastra cu urmatorii parteneri: Fan Courier, Urgent Cargus, GLS, DPD, Same Day.
Livrarea comenzi de catre una din firmele mai sus mentionate se face in aproximativ in 1-2 zile lucratoare de la data expeditiei. Daca nu primiti comanda in maxim 4 zile lucratoare va rugam sa ne contactati.

Multumim si va dorim un shopping placut si cat mai comod.