Salutare! In sfarsit ne putem cunoaste :)

Noi, la inceput... adica prin 2018 am fost Decorabila, doi tineri pasionati de handmade, decoratiuni, lemn, culori si obiecte cu o semnificatie aparte. Am pornit pe acest drum cu proiectul Decorabila fix din apartamentul unde locuiam. Nu ne-a fost usor, printre stropi de vopsea si rumegus de lemn, mai puteam primii din cand in cand si prieteni in vizita dar toate acestea nici nu mai contau cand vedeam cat de multumiti sunt clientii de lucrarile noastre si cum se bucurau la primirea coletelor. Satisfactia cea mai mare era (si inca este) cand primeam mesaje de la oameni carora le-am fost recomandati de catre cilentii nostri.

Scurt istoric

Am prins si mai mult aripi si am luat treaba mult mai in serios si ne-am dat seama ca intr-un apartament numai putem face ceea ce ne place cel mai mult astfel incat cu o mare durere emotionala am pus proiectul Decorabila in stand-by anuntand pe paginile de socializare ca intrerupem activitatea, sperand ca vom reveni cat mai curand. Iata ca am si revenit, astfel in 2020 dupa cateva luni bune in care ne-a fost dor de mirosul lemnului, de pictatul obiectelor dar si de oameni, am revenit dintr-un atelier, asa cum ii sa bine unui mestesugar, intr-o noua casa!

Urmatorul pas

Astfel, Decorabila devine Decoratiuni.ro, un site unde ne putem prezenta toata activitatea iar clientii pot afla mult mai usor informatii despre produsele noastre. Nu ne vom opri aici! Suntem convinsi ca ideile noastre ne vor surprinde si pe noi! Avem un singur scop acela de a face cat mai multi oameni fericiti si multumiti de produsele noastre. Ne mandrim cu feedback-ul pozitiv venit din partea clientilor nostri si suntem convinsi ca serviciile oferite de noi te vor multumi si pe tine!

Date administrative

MEGA CHIC S.R.L.
COD UNIC DE INREGISTRARE: 36140676
REGISTRUL COMERTULUI: J23/2252/2016
CAPITAL SOCIAL: 200 RON
SEDIUL SOCIAL: Str. Umbrelutelor, Nr. 3, Berceni, Ilfov
IBAN: RO03INGB0000999909847618
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

Odata cu noul spatiu ne-am gandit sa trecem la urmatorul pas, acesta fiind infiintarea un site unde oamenii pot vedea si cumpara online produsele.