DECORATIUNI.RO - MODALITATI DE PLATA

  • Transfer bancar
  • Online cu card bancar - Visa sau MasterCard

Plata prin transfer bancar, cu OP sau virament in contul nostru.
Plata prin Ordin de plata/virament se face doar dupa finalizarea comenzi pe site-ul nostru cand veti primi un mail de confirmare cu toate detaliile comenzii dumneavoastra, livrarea produselor urmand a se face in 2-5 zile lucratoare dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a comenzi) in contul nostru.


Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:


***La detalii plata trebuie sa treceti numarul de comanda.
***Pentru o procesare cat mai rapida a comenzi va rugam sa ne trimiteti poza(print screen) sau scan cu dovada platii pe unul din canalele de comunicare puse la dispozitie de compania noastra.
***Comanda intra in procesare dupa ce banii au intrat in contul nostru.

Plata online se realizează prin utilizarea platformei de plăți electronice oferită de NETOPIA mobilPay. Prin această opțiune veți putea achita comanda dumneavoastră cu orice card bancar VISA sau MasterCard, debit sau credit.Este sigur sa platesc online cu cardul ?


Da, este cea mai sigură modalitate de plată, pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, acestea date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Acceptati plata RAMBURS?

Decoratiuni.ro nu accepta plata RAMBURS

Decoratiuni.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastra.
Multumim si va dorim un shopping placut si cat mai comod.